Intiaani Cup 10.9.2013

Titaaneiden ja Indiumien yhteinen harjoituskisa viritti tyttöjä kisakuntoon

Jo kolmas Team Titaanien ja Team Indiumien yhteinen harjoituskisa pidettiin tiistaina 10.9. Tapiolan Urheiluhallilla. Kisa järjestettiin jo aikaisin kauden alussa, sillä ensimmäiset oiket rytmisen kilpailut käydään jo kolmen viikon kuluttua. Tällä kertaa kilpailtiin välinekohtaisesti ja jokainen sai osallistua kilpailuun kahdella ohjelmalla. Kisassa nähtiin vapaaohjelmien lisäksi kaikki välineet vanne, pallo, keilat, naru ja nauha.

 

Titaaneista vapaaohjelmalla kilpailivat elokuussa Teamiin siirtyneet Elli, Ellen ja Sanni. Vanneohjelmalla kilpailivat Silja, Siiri, Sanni ja Ellen. Titaaneista parhaiten sijoittui Silja, joka sai kisasta pronssisen mitalin. Pallolla kisasivat Laura, Veera ja Siiri. Veera oli 

pallolla toiseksi paras ja palkittiin mitalilla. Keilaohjelmaan osallistuivat Sandra, Kaisa, Veera ja Silja. Sandra voitti keilakisan ja Kaisa oli kolmas. Nauhaohjelmalla kilpailivat Sandra ja Kaisa. Tytöt olivat nauhan ainoat osallistuja, joten kumpikin palkittiin mitalein. 

Narusarjassa ei ollut tällä kertaa Titaaneja ollenkaan, sillä naru ei ole nuorten välineenä tänä eikä ensi vuonna. Vilja ja Laurel olivat harmittavasti kipeinä ja eivät sen vuoksi päässeet osallistumaan.

Tulokset:

Vapaa: 1. Ronja,2. Emma,3. Mariel

Vanne: 1. Aurora, 2. Angelica, 3. Silja

Pallo: 1. Olivia, 2. Veera,3. Saara

Keilat: 1. Sandra,2. Aurora,3. Kaisa

Naru: 1. Mariel,2. Angelica,3. Emma

Nauha: 1. Kaisa, 2. Sandra

Kuvat Tutta Kauppila.